WELKOM OP ONZE WEBSITE

RVO is ontstaan vanuit de gedachte dat er vast veel oudere muzikanten zijn, die het bij hun eigen vereniging wat minder naar de zin hebben omdat ze eigenlijk niet meer zo willen presteren (bijv. voor concours / marcheren / acties / etc. etc.). Oók zijn er natuurlijk muzikanten die naast hun eigen vertrouwde orkest nog best graag bij een andere club willen zijn, waar minder verplichtingen zijn, maar waar het wél heel leuk musiceren is. En dát kan bij het RVO !

Bij het RVO HOEFT DAT PRESTEREN GEWOON NIET MEER ! Ook onze dirigent is met pensioen en hij ambieert niet persé meer de 1e prijs. Wél gaat het er om, om op een ontspannen wijze met elkaar op een toch acceptabel niveau muziek te maken, daarvan te genieten en daarnaast anderen te ontmoeten; immers we komen uit alle windstreken rond Hardenberg (incl. Duitsland) en dat maakt dat er veel gespreksstof is in de pauzes.

We vinden het belangrijk ook iets te betekenen voor mensen in onze regio, met name die in Bejaardencentra / Verzorgingstehuizen. We spelen dan ook regelmatig in die instellingen en weten uit de reacties, dat we daarmee de bewoners een plezierige middag bezorgen.

Op ons repertoire staan serieuze stukken, maar óók meer luchtige en herkenbare nummers; zo is er voor elk wat wils ! Eigenlijk een muzikale reis rond de wereld  . . .

      Als jou dat allemaal aanspreekt moet je snel eens op een repetitie komen luisteren en de sfeer proeven !    Om 10.30 uur is er koffie met altijd wat lekkers !

 

Al meer dan een kwart eeuw muziek maken in de vrije tijd!